برای دریافت ویزا حتما همراه با پاسپورت به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مورد نظر در کشورتان مراجعه کنید . چرا که سفارتخانه شما را صرفا با پاسپورت می شناسد و احراز هویت می کند (امکان اینکه مثلا با ارائه شناسنامه و کارت ملی بتوانید ویزا بگیرید وجود ندارد )، دقت کنید که پاسپورتتان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد  . از آنجایی که پروسه اخذ ویزا زمان بر است، هرگز آن را به لحظات آخر موکول نکنید و سعی کنید برای دریافت ویزای مسافرتی تان ، در اسرع وقت اقدام کنید .

اخذ ویزا با تراونر

سلام دنیا!

/
به وردپرس فارسی خوش آمدید.‌ این نخستین نوشته‌‌ی شماست. می‌توانید ویرای…

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.